66 de persoane s-au înscris pentru a merge să se roage la Sf. Parascheva

66 de persoane s-au înscris pentru a merge să se roage la Sf. Parascheva

 

Ca-n fiecare an, Primăria municipiului Roman asigură transport gratuit romașcanilor care doresc să meargă să se roage la moaștele Sf. Parascheva, sărbătorită pe 14 octombrie, la Catedrala Mitropolitană din Iași. Până joi, 5 octombrie, 66 de persoane și-au manifestat interesul, ultima zi de înscriere fiind 13 octombrie.

„Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie, până pe 13 octombrie, ora 10.00, la Biroul Evenimente din cadrul Primăriei municipiului Roman, la adresa de e-mail: evenimente@primariaroman.ro sau la numărul de telefon 0233.208.621. Primăria municipiului Roman va asigura gratuit transportul dus-întors de la Roman la Iași”, au declarat reprezentanții Primăriei.

Autocarele sau microbuzele care vor fi puse la dispoziție de administrația locală vor pleca spre Iași din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Cetățenii vor primi și o gustare pe drum, iar polițiștii locali se vor asigura de buna organizare a excursiei, întoarcerea la Roman făcându-se în aceeași zi.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0