Prima paginăEducatie

63 de elevi suspectați de fraudă la Bacalaureat

Dimensiune text

63 de elevi din judeţul Neamţ sunt suspectaţi de fraudă la Bacalaureat. Decizia îi aparţine Comisiei judeţene de control din cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamţ, condusă de inspectorul general adjunct Elena Laiu, care a descoperit nereguli la desfăşurarea examenului de bacalaureat la Liceul Economic „Vasile Conta”, din Tîrgu Neamţ. După o sesizare asupra modului defectuos de desfăşurare a bacalaureatului la Liceul „Vasile Conta” Tîrgu Neamţ, Corpul de control din cadrul Ministerului Educaţiei a făcut verificări în acest caz şi a emis un raport în care semnala 74 de situaţii suspecte de fraudă. Din cele 74 de situaţii, 63 au fost confirmate de Comisia judeţeană din cadrul ISJ Neamţ. Verificări se efectuează şi asupra desfăşurării examenului la Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” din Tîrgu Neamţ.

Un raport final va fi trimis Ministerului Educaţiei, instituţie care va lua deciziile finale în acest caz, intrat şi în atenţia Poliţiei, care a solicitat ISJ Neamţ o copie a raportului de control.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • catavenco 5 ani

    La ce sa te astepti daca la conducere este un cadru didactic care a facut aceleasi lucruri cand era director, si sa mai si ,,obtina ,, examenul de inspector general ca va calca pe cadavre , vai de noi cei mai pacatosi si fara pile .