61 de posturi scoase la concurs de Poliţia Neamţ

61 de posturi scoase la concurs de Poliţia Neamţ

 

politistiInspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ organizează concurs pentru ocuparea a 59 de posturi vacante de agenţi de poliţie, existente în statele de organizare ale IPJ Neamţ, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, precum şi pentru ocuparea a două posturi vacante, respectiv una de agent de poliţie şi una de ofiţer de poliţie existente în statele de organizare ale IPJ Neamţ, prin reîncadrare ca poliţist.

Din totalul celor 59 de posturi scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 30 de posturi sunt prevăzute ca ajutor şef de post la posturile de poliţie comunale, 28 de posturi sunt prevăzute în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, iar un post este prevăzut la structura de poliţie rutieră. La nivelul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, din totalul posturilor scoase la concurs, 22 sunt pentru structurile de siguranţă publică şi patrulare, iar şase pentru conductori câini. Cele două posturi scoase la concurs prin reîncadrare sunt prevăzute în structura de ordine publică din mediul rural.

„Perioada de înscriere este 3 – 7 octombrie 2016, iar condiţiile de participare, tematica şi bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamţ, http://nt.politiaromana.ro, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât şi la avizierul IPJ Neamţ, din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamţ”, precizează un comunicat al instituţiei.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Bunã ziua! Vã rog sã mã innformaţi care este vîrsta maximã de angajare şi dacã se cere diplomã de bacalaoareat? Vã mulţumesc! Cu deosebita stimã şi respec Bogdan!