58 de familii de romașcani, sărbătorite de municipalitate cu ocazia Nunții de Aur 2018

58 de familii de romașcani, sărbătorite de municipalitate cu ocazia Nunții de Aur 2018

 

 

Așa cum a devenit tradiție de mai mulți ani, în luna decembrie, reprezentanții Primăriei Roman îi omagiază pe romașcanii care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Marți, 18 decembrie, la restaurantul Brăduțul, au fost invitate la Nunta de Aur cele 58 de familii din Roman care, în 2018, au împlinit 50 de ani de conviețuire.

Fiecare familie a primit din partea autorităților locale o diplomă, iconițe, un premiu în sumă de 130 de lei și o fotografie ca amintire de la eveniment. După slujba religioasă oficiată de preoții Cătălin Miclăuș și Ionuț Amărinii, primarul Lucian Micu a adresat câteva cuvinte celor prezenți: „A devenit deja o tradiție ca, la final de an, să sărbătorim familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Mă bucur că putem sărbători acest frumos eveniment împreună. Sunteți mărturie a faptului că, prin respect și înțelegere reciprocă, ridicați familie la rang de virtute. Sunteți un exemplu pentru noi, cei mai tineri și am încredere că veți continua să vă bucurați de tot ceea ce este mai frumos în viață. Vă felicit pentru dragostea pe care v-o purtați și vă doresc să fiți sănătoși și, tot timpul, să îi aveți pe cei dragi aproape!”.

Cele 58 de familii sărbătorite de administrația locală sunt: Vasile și Maria Adăscăliții, Alexandru și Catinca Alexa, Ioan și Aurica Apetri, Benone și Valeria Arghiropol, Constantin și Maria Băetanu, Gheorghe și Verginia Băisan, Lazăr și Elena Bîrsan, Gheorghe și Elena Buză, Constantin și Mariana Buzuliac, Pavăl și Maria Călin, Gheorghe și Catinca Cârlig, Gheorghe și Ileana Chirica, Iftimie și Ileana Ciobanu, Ioan și Tinca Ciobanu, Grigore și Ana Ciocan, Constantin și Maria Cojocaru, Gheorghe și Elena Cozma, Dănuță și Maria Crețu, Ioan și Vladimira David, Mihai și Dragana Dediu, Gheorghe și Rodica Dinu, Mihai și Profira Dinu, Ioan și Elena Drăgușanu, Ștefan și Casandra Duca, Neculai Dorin și Maria Enache, Petre și Maria Galațanu, Costache și Elena Gălbează, Iacob și Lidia Goșman, Mihai și Constanța Gotcă, Ioan și Maria Grigoraș, Ion și Elena Hîpea, Gheorghe și Elena Hulea, Dumitru și Maria Humă, Constantin și Maria Ilieș, Vasile și Maria Levărdă, Ioan și Emilia Lițcanu, Constantin și Lucia Marișcă, Aristotel și Elena Maxim, Mircea și Mariea Moraru, Constantin și Virginia Neagu, Nicolae și Antonia Nicu, Ioan și Emilia Pârvu, Gheorghe și Maria Pintilie, Grigore și Angela Popa, Vasile și Maria Popa, Vasile și Maria Postolache, Ioan și Dana Adriana Rotariu, Gheorghe și Elena Rotaru, Vasile și Elena Solomon, Vasile și Erica Stan, Gheorghe și Cornelia Stoica, Neculai și Elena Stoleriu, Constantin și Maria Stoleru, Vasile și Elena Șerban, Costică și Maria Țăruș, Pavel și Elena Ursache, Mircea și Maria Vandalac, Teodor și Corina Veleșcu.

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0