53 de înscrieri la concursul de curăţenie „Romanul, casa noastră”

53 de înscrieri la concursul de curăţenie „Romanul, casa noastră”

Pregătiri pentru luna curăţeniei
Concursul „Alege școala!” și-a desemnat cîștigătorii
Concurs de cultură generală pentru liceeni

 

La ediţia din acest an a concursului de curăţenie şi înfrumuseţare a oraşului s-au înscris 53 de persoane, firme private şi instituţii. Ediţia a VIII-a a competiţiei, care se derulează sub titlul „Romanul, casa noastră”, se va încheia pe 14 aprilie, câştigătorii urmând a fi desemnaţi de o comisie de la nivelul municipiului, iar premiile se vor acorda în cadrul evenimentelor dedicate Zilelor municipiului.

La ediţia din 2017 a concursului de curăţenie s-au depus 53 de cereri de participare, dintre care 13 au venit din partea instituţiilor şcolare, 36 din partea asociaţiilor de proprietari, una de la instituţii publice şi trei persoane fizice. La categoria ONG-uri nu s-a înscris nimeni.

„La ediţia din 2016 s-au înscrie 36 de asociaţii de proprietari, societăţi, şcoli şi persoane fizice, iar anul acesta implicarea este cu mult mai mare. Mă bucur să văd că din ce în ce mai mulţi romaşcani sunt activi în comunitate, muncesc, vor să facă şi ei lucruri frumoase. Cu toţii ne dorim să trăim într-un oraş curat, frumos şi dezvoltat. Îi felicit pe toţi cei care s-au înscris la acest concurs care îşi propune ca, prin activităţi de voluntariat, să facem din Roman o casă primitoare. La rândul meu, i-am invitat şi pe angajaţii Primăriei Roman, dacă doresc evident, să curăţăm şi să înfrumuseţăm o zonă din oraş”, a declarat primarul Lucian Micu.

La apelul făcut de administraţia locală de participare la acest concurs au răspuns pozitiv următoarele asociaţii de proprietari: 14, 23, 59, 26, 22, 30, 33, 34, 38S, 29, 12B, 16, 37, 44, 5, 6, ALPS 1, 52, 3, 13, 19, 38R, 51, 11, 9, 36, 4B,  39A Smirodava, 58RB, 18R, 50S, 27, 12, 39, 1 şi 40.

Pentru fiecare categorie de participanţi se vor acorda următoarele premii: locul I – motocositoare; locul al II-lea – o roabă cu unelte de grădinărit; locul al III-lea – instalaţie de irigat, cu aspersoare; menţiune – câte două bucăţi de arbori din speciile molid şi paulownia.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Dar primaria comunei HORIA cand va ridica mizeria de pe DN 15, incepand cu pasunea de la calea ferata?
    Mizerabil primar, mizerabila primarie?
    Asa o fi si prin birourile voastre?
    Nesimtitilor!

  • In cartierul Balcescu. prelungirea str. Caramidariei a devenit ,,noua groapa” de gunoi a municipiului ! Nesimtiti din zona arunca toate gunoaiele pe marginea strazii sau pe camp !! Primaria ar trebui sa-i scoata ,,cu fortza” la curatenie !!! Noul Primar oare aude ??!!

  • error: Content is protected !!