Home

Echipele de juniori I ale LPS Roman joacă în deplasare

Campionatul naţional de handbal juniori I, feminin, seria A, va continua duminică, 13 octombrie, cu meciurile din etapa a treia.

Echipa LPS Roman, pregătită de antrenorul emerit Ioan Holban, va juca în deplasare cu cea a LPS Iaşi. După înfrângerea nedorită din prima etapă, 24-26 cu HC Buhuşi, pe terenul celei de a doua menţionate, handbalistele romaşcane, care au ca ţintă calificarea la turneul final, au revenit la o formă apropiată de valoarea lor şi au învins în etapa secundă pe cele de la LPS Botoşani, cu 37-29. Meciul de la Iaşi va fi unul cu conotaţii importante în stabilirea primelor patru clasate la sfârşitul returului, echipe care vor accede la primul turneu semifinal.

Clasamentul seriei A după două etape: 1. HC Buhuşi – 6 puncte, 2. LPS Iaşi – 6 p, 3. CSȘ Tîrgu Neamţ – 3 p, 4. LPS Roman – 3 p, 5. LPS Botoşani – 3 p, 6. CSȘ Bacău – 3p, 7. LPS Piatra Neamţ – 0 p, 8. CSȘ Gura Humorului – 0 p.

Băieţii handbalişti de la LPS Roman, juniori I, pregătitiţi de Vasilica Hârţuliu, vor începe campionatul în etapa a doua (12 octombrie), după ce au stat în prima. Vor juca în deplasare cu LPS Vaslui. Ca şi în campionatul feminin, primele patru clasate din fiecare serie se vor califica la turneul semifinal I.

Comentarii

WORDPRESS: 0