Prima paginăPe scurt

Furau de la magazinele din sat * Șofer în stare de ebrietate * Impact fatal

Dimensiune text

Furau de la magazinele din sat

 

Miercuri,19 iunie, lucrători din cadrul Postului de Poliție Horia l-au reținut pentru 24 de ore pe Ionel G., de 49 ani, din comună, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare  preventivă. Bărbatul este suspectat că a comis două furturi din societăți comerciale care aveau punctul de lucru pe raza comunei. În aceeași zi, lucrători din cadrul Postului de Poliție Ion Creangă l-au depistat pe Andrei D., de 24 ani, din comună, care a comis un furt dintr-o societate comercială care avea punctul de lucru pe raza comunei. Autorul a fost reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

 

Șofer în stare de ebrietate

 

În ziua de 19 iunie, în jurul orei 19.20, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat, pe raza localității Horia, pe Paul I., de 57 ani, din Roman care conducea un autoturism având o concentrație de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Impact fatal

 

Miercuri seară, în jurul orei 20.20, pe DN 2, pe raza comunei Gherăești, s-a produs un accident. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce Florin A., de 42 ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN 2, a pătruns pe sensul opus de deplasare și  a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu semiremorcă, care era condus regulamentar de Ovidiu M., de 45 ani, din comuna Hălăucești, județul Iași. Urmare a producerii accidentului, Florin A. a decedat. Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de puternic, încât, pentru scoaterea din mașină a corpului lui Florin A. a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0