Pregătiri pentru bâlci

Dimensiune text

Mai este mai bine de o lună până când va începe bâlciul la Roman, dar administrația locală începe deja pregătirile. Cei care se ocupă în mod direct de aceste pregătiri sunt angajații Direcției de Administrare a Piețelor, Bazar și Obor din cadrul Primăriei municipiului Roman.

 

 

Aceștia vor tunde iarba din bazar și vor igieniza spațiile ce urmează a fi închiriate de către comercianți pe durata bâlciului.
În paralel cu lucrările de pregătire a locului în care se va organiza bâlciul, Direcția de Administrare a Piețelor, Bazar și Obor va trebui să scoată la licitație spațiile pentru ca agenții economici sau persoanele fizice autorizate să expună marfa spre comercializare. Licitația va avea loc în luna iulie, iar prețurile de pornire vor fi aceleași ca și anul trecut.

Bâlciul anual va fi tot pe strada Renașterii, deși intenția administrației publice locale a fost de a-l muta într-o zonă în care să nu mai afecteze romașcanii care locuiesc în apropiere. Însă, conform primarului municipiului Roman, peste 80% dintre locuitorii întrebați cu privire la o posibilă nouă locație în care să se organizeze bâlciul au fost de părere că acesta trebuie să se desfășoare în locul tradițional și cunoscut de toată lumea.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0