Prima paginăPe scurt

Distanță necorespunzătoare * Accident pe E85 * Copil în stare gravă, din cauza unui joc periculos

Dimensiune text

Distanță necorespunzătoare

 

Marți, 11 iunie, la orele 17.00, pe bulevardul Roman Mușat din Roman s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. În timp ce Camelia S., de 45 ani, din Baia Mare, conducea un autoturism pe bulevard, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula regulamentar în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii coliziunii, conducătorul autoturismului care se deplasa regulamentar a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către  Poliția municipiului Roman.

 

Accident pe E85

 

Marți dimineață, la ora 7.20, Marian G., de 28 ani, din comuna Movilița, județul Ialomița, conducea o autoutilitară pe E 85, in afara localității Horia. Șoferul nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula regulamentar în fața sa, condus de Maria S. și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii coliziunii, autovehiculul condus de Maria S. a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț, iar un pasager din autoturism a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către Poliția municipiului Roman.

 

Copil în stare gravă, din cauza unui joc periculos

 

Un copil de 12 ani a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în stare foarte gravă, din cauza unei glume stupide . Marți seară, la ora 23.51, Cătălin G., în vârstă de 27 de ani, din Ruginoasa, se afla la volanul unui autoturism pe DJ 157I, pe raza localității amintite. Acesta conducea un autoturism în marșarier, pe sensul opus al DJ 157I, având pe capota portbagajului pe minorul G. A., de 12 ani, din comună. Din cauza frânării, minorul s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, accidentându-se grav. Cătălin G. a luat copilul cu autoturismul și l-a transportat la  Spitalul de Urgență Roman, iar polițiștii au fost informați despre eveniment după ce minorului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către Poliția municipiului Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0