Home

LPS Roman vrea medalie la Olimpiada Școlară la fotbal

Echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Roman (foto), pregătită de Sorin Manea, va participa în faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, licee, care va avea loc la Târgu Jiu, în perioada 7-9 iunie 2013 și la care vor participa opt echipe.

 

 

LPS Roman s-a calificat la turneul final național depășind rezultatul de anul trecut, când s-a clasat pe locul al doilea  la turneul zonal.

Anul acesta, la întrecerile zonale, regiunea Moldova, organizate la Roman în 30 și 31 martie pe terenurile sintetice din bazele sportive Oz-er Golden și „Constantinescu Nehoi”, LPS Roman a devansat: Colegiul Teoretic „Gheorghe Asachi” Onești (Bacău), Liceul Teoretic „Ion Corivan” Huși (Vaslui), Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovul de Sus (Suceava), LPS Botoșani, LPS Iași. LPS Roman a învins cu 5-2 formația din Onești și cu 3-1 pe cea din Huși. Finala dintre LPS Roman și LT Vicovul de Sus a fost una aprig disputată. Unicul gol al partidei a fost înscris de Aeroaei, cu 7 minute înainte de final, după ce echipa romașcană și-a creat o sumedenie de ocazii de gol.

Atunci, din lot au făcut parte: Petru Dornescu, George Antofi, Georgian Agu, Cristi Căpraru, Ștefan Rotariu, Andrei Butnaru, Cătălin Aeroaei, Andrei Axinte, Mădălin Damian și Alexandru Munteanu.

„Doi dintre jucătorii de bază, Georgian Agu și Cristi Căpraru, nu vor putea juca, fiind accidentați. Este un ghinion pentru noi, peste care vom încerca să trecem. Sper ca absența lor să fie suplinită de Dragoș Ghercă și Adrian Rotaru și prin jocul echipei. La acest nivel, echipele sunt tari. Vreau să ne clasăm cel puțin pe locul al treilea, ceea ce ar reprezenta o performanță. Nu cunosc potențialul celorlalte echipe îndeaproape. Ne bazăm pe al echipei noastre”, a declarat Sorin Manea.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0