Fără permis * A refuzat să fie testat * Copil accidentat ușor

Dimensiune text

Fără permis

 

În ziua de 3 mai, în jurul orei 12.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare, l-au identificat pe Emanuel D., de 18 ani, din comuna Săbăoani, în timp ce conducea un moped, neînregistrat și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

A refuzat să fie testat

 

În noaptea de 3 spre 4 mai, în jurul orei 3.20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Roman l-a depistat în trafic, pe strada Sucedava, pe Cristian Z., de 20 de ani, din Roman. Tânărul era la volanul unui auoturism, dar avea probleme vizibile în a menține direcția mașinii, motiv pentru care a fost oprit de oamenii legii. Întrucât emana halenă alcoolică și vorbea incoerent, lui Cristian Z. i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, dar șoferul a refuzat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Roman și a refuzat și acolo recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Copil accidentat ușor

 

În prima zi de Paști, în jurul orei 14.30, pe DJ 207 A, în interiorul localității Bîra a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unui minor. Daniel M., în vârstă de 37 de ani, din Roman, care se afla la volanul unui autoturism, a accidentat cu partea din față a autoturismului pietonul S.M., de șapte ani, din Roman, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului prin loc nepermis și în fugă, de la dreapta spre stânga direcției de deplasare a autoturismului.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0