320 de vitezomani, sancționați de poliție. 32 au rămas fără permis

320 de vitezomani, sancționați de poliție. 32 au rămas fără permis

Mai puține medicamente scumpe
ANI a găsit avere prea mare la Eugen Păuleț
Mâncare expirată vândută la terase şi bazine periculoase pentru copii

 

radarVineri, 21 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în județul Neamț a avut loc o acțiune în sistem integrat pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere, coordonată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Rutieră. Au fost angrenate inclusiv efective de poliție rutieră ale județelor învecinate, respectiv Bacău, Suceava, Iași și Harghita.

Astfel, pe sectoarele de drum DN 2 – E 85, DN 15, DN 15B, DN 15C și DN 12C s-a acționat cu aparatura radar de pe 16 autospeciale de poliție, ce au fost poziționate în sistem cascadă. Totodată, pentru înregistrarea abaterilor privind regimul legal de viteză au fost folosite și două aparate tip True Cam.

„Au fost aplicate 410 sancțiuni contravenționale, în urma abaterilor constatate, 320 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Tot în cadrul acțiunii au fost sancționați cinci participanți la trafic, în calitate de pietoni și bicicliști, pentru încălcarea normelor rutiere referitoare la aceștia. Polițiștii au reținut 37 de premise de conducere, dintre care 32 pentru viteză excesivă și cinci pentru depășiri neregulamentare. Totodată, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!