32 de șoferi au rămas fără permis, la început de săptămână

32 de șoferi au rămas fără permis, la început de săptămână

Dimensiune text

 

 

În zilele de 20 și 21 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au acționat pe principale drumuri naționale, europene și județene, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni, ocazie cu care au fost constatate și aplicate 93 sancțiuni contravenționale cestora.

Cu aceeași ocazie, polițiștii rutieri au reținut 32 permise de conducere, din care unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cinci pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului, trei pentru neacordare de prioritate altor vehicule, trei pentru depășire neregulamentară, unul pentru nerespectarea indicațiilor polițistului, unul pentru neacordare prioritate pietoni, unul pentru circulație pe sens opus și cinci pentru alte abateri. Totodată polițiștii rutieri au dispus ridicarea a zece certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier, pentru care polițiștii au întocmit dosare penale. Unul dintre acestea îl vizează pe un minor de 15 ani, din satul Buruienești, comuna Doljești, care marți, 21 august, la orele 13.10, a fost depistat de un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Sagna conducând un moped neînmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0