32 de pescari sancționați de polițiști, de Paști

32 de pescari sancționați de polițiști, de Paști

Dimensiune text

 

În perioada sărbătorilor, polițiștii au acționat și pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj piscicol îndreptate împotriva habitatelor naturale, a transportului, colectării şi comercializării ilegale a produselor şi subproduselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, informează IPJ Neamț.

În perioada 17 – 20 aprilie, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, în colaborare cu cei ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au acționat în zona limitrofă lacului de acumulare Izvorul Muntelui pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și verificării măsurilor impuse de ordonanțelor militare.

„În cadrul activităților au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 32 potrivit Ordonanței de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare totală de peste 31.000 de lei. Pe perioada desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat două infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0