Prima paginăActualitate

30 de centre de vaccinare împotriva COVID-19 în Neamț. Centre la Roman, Săbăoani, Cordun și Horia

30 de centre de vaccinare împotriva COVID-19 în Neamț. Centre la Roman, Săbăoani, Cordun și Horia

Dimensiune text

Prefectura Neamț a anunțat luni, 21 decembrie, lista centrelor de vaccinare care vor funcționa în apropiata campanie de vaccinare a populației împotriva noului coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19).

Lista cuprinde 30 de centre de vaccinare pentru județul Neamț, 28 dintre acestea urmând a fi amplasate în 17 localități din județ, alte două urmând a fi centre mobile de vaccinare. În zona Roman, cinci dintre centre vor funcționa în oraș – patru destinate populației și unul pentru Spitalul Municipal de Urgență Roman –, iar alte trei centre vor funcționa în comunele Săbăoani, Cordun și Horia.

În cadrul campaniei de vaccinare – care va fi benevolă și gratuită –, prognozată a fi inițiată la începutul anului viitor, vor avea prioritate într-o primă fază lucrătorii din domeniile sanitar și social, apoi populația cu grad ridicat de risc și ulterior populația generală. Mai multe detalii despre campania de vaccinare pot fi găsite pe site-ul oficial al Guvernului României pe această temă, https://vaccinare-covid.gov.ro/.

Lista completă a centrelor de vaccinare din județul Neamț este următoarea (click pentru detalii):

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0