3.450 de pachete cu dulciuri oferite copiilor din grădinițe și școli

3.450 de pachete cu dulciuri oferite copiilor din grădinițe și școli

Dimensiune text

 

Ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, a fost declarată liberă, astfel încât miercuri, 31 mai, conducerea Primăriei Roman a oferit pachetele cu dulciuri pe care consilierii locali le-au aprobat, ca în fiecare an, pentru a fi achiziționate cu bani din bugetul local.

Primarul Lucian Micu a mers în grădinițe dimineață, ulterior revenind la Primăria Roman pentru a oferi cele 3.450 de pachete cu dulciuri pentru toți copiii de la grădiniță și din clasele I-IV din toate școlile din oraș. Alte 60 de cutii cu bomboane au fost oferite, alături de o diplomă, învățătorilor și antrenorilor copiilor care au obținut rezultate meritorii la învățătură.

Una din grupele de elevi de la Școala „Vasile Alecsandri” a făcut și un tur al Primăriei, ultimul popas fiind în biroul primarului. „A fost o dimineață pe care mi-am petrecut-o alături de copii, o zi frumoasă, care mi-a reamintit de propria copilărie. Cei mici mi-au dat energie și eu i-am răsplătit cu pachete cu dulciuri, o mică bucurie de Ziua Internațională a Copilului. În cadrul săptămânii «Școala altfel», prichindeii de la Școala gimnazială «Vasile Alecsandri» și-au dorit să vadă cum arată biroul meu și cu ce mă ocup. La mulți ani, dragi copii, sunteți cea mai mare bucurie a părinților!”, spune primarul Lucian Micu pe pagina de socializare.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0