258 de nemțeni s-au înscris pentru admiterea la școlile de poliție

258 de nemțeni s-au înscris pentru admiterea la școlile de poliție

Dimensiune text

 

Poliția Română reamintește că, în ianuarie 2018, Școala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina scoate la concurs 1.300 de locuri, iar Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, 300 de locuri.

Până în acest moment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au înscris 258 persoane în vederea susținerii examenelor pentru admiterea la unitățile de învățământ MAI, dintre care 230 la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 28 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Pentru posibilitatea înregistrării înscrierilor și în zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie, conducerea IPJ Neamț a dispus continuarea activităților la nivelul Serviciului de Resurse Umane în cele două zile, în intervalul orar 8.00 – 16.00, informează IPJ Neamț.

Conform ordinului M.A.I nr. 144/2017, publicat în Monitorul Oficial la data de 22 noiembrie, prevederile referitoare la criteriul specific privind înălțimea candidaților la concursurile pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI au fost abrogate. De asemenea, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0