25 MARTIE, ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

25 MARTIE, ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Dimensiune text

 

politie2503cPoliţiştii din toată ţara sărbătoresc vineri, 25 martie, 194 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române. Pentru a marca acest eveniment, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ vor desfăşura activităţi menite să aducă mai aproape de cetăţean semnificaţia, responsabilităţile, dar şi reuşitele acestei profesii. Cu această ocazie, poliţiştii îi invită pe cetăţeni pe platoul Curţii Domneşti Ștefan cel Mare din Piatra Neamţ, vineri, la ora 12.30, unde va avea loc una dintre manifestări.

„A devenit deja o frumoasă tradiţie sărbătorirea Zilei Poliţiei Române în fiecare an, la începutul primăverii. Cu ocazia împlinirii a 194 de ani, putem spune că, oricare a fost perioada istorică, oricare au fost rânduielile vremii, instituţia poliţiei a reprezentat mereu o voce autoritară a statului român şi factorul decisiv în aplicarea legii, parcurgând odată cu statul, dar şi cu societatea, transformări fundamentale. La acest ceas aniversar, am deosebita plăcere să adresez poliţiştilor IPJ Neamţ cele mai bune gânduri şi urări de succes în activitatea profesională, iar familiilor acestora le transmit mulţumiri pentru sprijinul şi înţelegerea acordate. Pe această cale, asigurăm cetăţenii judeţului Neamţ că ne vom îndeplini misiunile cu dăruire, devotament şi profesionalism, pentru a asigura comunităţii

un climat de ordine şi pace socială, de siguranţă şi normalitate pentru viaţa cotidiană. La mulţi ani, tuturor poliţiştilor!”, este mesajul transmis cu acest prilej de comisarul şef Paul Tablan, inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0