HomePe scurt

A vrut să ocolească limitatorul de viteză și a făcut accident * Dosar penal pentru că a condus băut * Agresor prins de polițiști

A vrut să ocolească limitatorul de viteză și a făcut accident

În ziua de 1 octombrie, în jurul orei 13.15, pe strada Profesor Dumitru Mărtinas, din municipiul Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Andrei M., de 18 ani, din comuna Cordun, conducea un autoturism pe strada Profesor Dumitru Mărtinas, la trecerea pentru pietoni din dreptul unui grup școlar, a pătruns pe contrasens, pentru a ocoli denivelarea pentru limitarea vitezei și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de Dragoș C., de 43 de ani, din Roman. Din accident a rezultat rănirea lui Dragoș C., care a fost diagnosticat cu o contuzie cranio-cerebrală și plagă contuză temporală. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

Dosar penal pentru că a condus băut

În dimineața de 1 octombrie, în jurul orei 7.25, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe strada Primăverii, din municipiul Roman, pe Dumitru T., de 53 ani, din municipiul Roman, care conducea o autoutilitară, avînd în aerul expirat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Agresor prins de polițiști

În urma cercetărilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman l-au identificat pe suspectul în cazul lui Marius N., de 30 de ani, din Roman, victimă a unei agresiuni înregistrate în ziua de 30 septembrie, pe terasa unui bar din Roman. Suspectul este Ioan B., de 26 de ani, din Roman. Pe fondul unui conflict sponta, acesta și-a înjunghiat victima cu o seceră. În funcție de concluziile medico-legale se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

Comentarii

WORDPRESS: 0