21 de șoferi au rămas fără permis din cauza vitezei

21 de șoferi au rămas fără permis din cauza vitezei

Dimensiune text

 

În perioada 31 decembrie – 2 ianuarie, polițiștii nemțeni au intervenit la peste 200 de evenimente, 181 fiind sesizate prin apelul unic de urgență 112. Au fost aplicate peste 180 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost constatate peste 50 de infracțiuni.

În această perioadă, peste 500 de poliţişti au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma activităților, au fost constatate 59 de infracţiuni, iar șase persoane au fost surprinse în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 183 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 100.000 de lei.

„Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost, de asemenea, priorităţi ale poliției nemțene, în perioada de referință înregistrându-se la nivelul județului zece accidente de circulație, dintre care doar unul s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Poliţiştii rutieri au acționat pentru combaterea excesului de viteză, cât și pentru neadaptarea vitezei la condițiile de carosabil, fiind sancționați 82 de conducători auto pentru aceste abateri, iar 21 de permise de conducere au fost reținute pentru excesul de viteză”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0