175 de pensionari vor merge de Paşte la tratament

Dimensiune text

Casa de Pensii Neamţ a alocat 175 de bilete de tratament balnear pentru luna aprilie. Beneficiarii vor putea merge într-o staţiune în perioada 19-22 aprilie.

175 de pensionari din judeţul Neamţ au ocazia să îşi petreacă sărbătorile de Paşte într-o staţiune de tratament balnear. Pentru cea de-a cincea serie de tratament balnear a anului 2014, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ a alocat 175 bilete de tratament balnear, din totalul de 184 repartizate pentru această lună. Biletele sunt valabile pentru staţiunile Buziaş (Timiş), Covasna (numai hotel Dacia), Tuşnad, Călimăneşti – Căciulata, Olăneşti, Slănic Moldova, Sovata, Moneasa, Tîrgu Ocna, 1 Mai (Oradea), Amara (Ialomiţa), Slănic Prahova, Bălţăteşti, Geoagiu Băi (Hunedoara), Lacul Sărat, Nicolina (Iaşi), Pucioasa (Dîmboviţa), Sărata Monteoru (Buzău), Neptun, Mangalia şi Techirghiol.

Intrarea în staţiune se face în perioada 19 – 22 aprilie. Pentru această serie, Casa de Pensii Neamţ va distribui biletele alocate automat, prin aplicaţie informatică, celor care au solicitat tratament balnear pentru sfârşitul lunii aprilie 2014, în una din staţiunile menţionate. „Până în acest moment, pentru primele patru serii de tratament balnear ale anului 2014, CJP Neamţ a valorificat 237 bilete de tratament, fiind înregistrate, până la această dată, 5.831 cereri de bilete de tratament balnear. Zilele de intrare în staţiune pentru seria următoare, a şasea, sunt 5 – 8 mai 2014”, a declarat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al CJP Neamţ.


Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0