170 de posturi vacante la Inspectoratul General pentru Imigrări. Se caută un agent operativ pentru judeţul Neamţ

170 de posturi vacante la Inspectoratul General pentru Imigrări. Se caută un agent operativ pentru judeţul Neamţ

Instituțiile publice fac angajări
Directori noi pentru șapte școli din Roman
Funcțiile de conducere din învățămînt se obțin cu recomandarea colegilor

 

imigrari-1Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) a demarat procedura de ocupare prin concurs a 170 de posturi vacante. Posturile scoase la concurs prin încadrare din sursă externă sunt repartizate astfel: 58 de posturi de agenţi în structurile operative şi de suport, 78 agenţi şi ofiţeri în structurile de suport specializate în diferite domenii de activitate: logistic, administrativ, financiar, IT, relaţii publice, medical, psihologie etc. De asemenea, 34 de posturi vor fi ocupate prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare.

Poliţiştii nou încadraţi vor lucra în cadrul aparatului central al IGI, la structurile teritoriale pentru imigrări, precum şi în cadrul centrelor specializate. Unul dintre posturile vacante este în cadrul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Neamţ, care caută un agent în domeniul operativ prin încadrare din sursă externă. Detaliile despre postul vacant din judeţul Neamţ puteţi afla accesând acest link.

„Pentru ocuparea celor 170 de funcţii vacante poate candida orice persoană care îndeplineşte condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare. Posturile au fost alocate în urma unei analize privind necesităţile operative şi de suport, de la nivelul structurilor centrale şi teritoriale, în vederea reducerii deficitului de personal. Totodată, s-a avut în vedere obiectivul de creştere a gradului de siguranţă a cetăţeanului şi a capacităţii de acţiune la nivelul structurilor teritoriale, prioritatea în combaterea migraţiei ilegale şi accesul persoanelor la procedura de azil”, precizează un comunicat al IGI.

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea „Posturi Vacante”, şi la avizierele de la sediile structurilor teritoriale. Tot aici puteţi găşi detalii despre depunerea cererilor şi perioada de înscriere.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare şi alte date importante pentru desfăşurarea în bune condiţii a recrutării şi încadrării candidaţilor pot fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 interior 19063, 19066, 19032, 19037.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!