Articol publicat în data de: mar, 16 Aug 2016




15 produse de sezon se vând în piaţă. Aflaţi la ce preţuri

 

piataPentru săptămâna în curs, pe tarabele din Piaţa Centrală Roman se comercializează 15 produse de sezon, cele mai scumpe fiind fasolea păstăi şi ţelina.

Cartofii şi ceapa sunt cele mai ieftine legume, kilogramul costând un leu. Doi lei pe kilogram costă morcovii, dovleceii şi varza. Vinetele şi castraveţii costă 2,5 lei pe kilogram, iar roşiile se vând cu 2-3 lei pe kilogram. Ardeiul gras se vinde şi el cu 2,5 – 3 lei pe kilogram. Fasolea păstăi şi ţelina costă 5 lei pe kilogram. Verdeţurile costă, ca şi în ultimele două luni, 0,5 lei pe legătură.

Când vine vorba de fructe, cele mai scumpe sunt perele, al căror kilogram costă 4 lei. Merele costă 3 lei pe kilogram, prunele costă 2 lei pe kilogram, iar pepenii se vând cu un leu pe kilogram.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Site-ul www.ziarulderoman.ro utilizează cookies. Dacă doriți mai multe informații privind cookies, accesați link-ul Mai multe informații despre cookies!

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close