Prima paginăSport

140 de sportivi la secțiile CSM Roman

140 de sportivi la secțiile CSM Roman

Dimensiune text

 

La Club Sportiv Municipal Roman, alături de secțiile Handbal și Box sunt active și secțiile Fotbal, Înot, Tenis. Secțiile CSM Roman active la acest moment însumează 140 de sportivi.

Secția Fotbal, coordonată de antrenorii Gabriel Țapu și Iosif Susanu, și-a reluat activitatea din 15 iunie, pe stadionul „Moldova”, în prezent activând 67 de sportivi juniori legitimați. Antrenorul Gabriel Țapu pregătește patru grupe de juniori C (născuți 2006 – 2008, 36 sportivi), iar colegul său Iosif Susanu asigură instruirea sportivă pentru trei grupe (31 sportivi) de juniori D (născuți 2009 – 2011). Loturile celor două categorii de Juniori C (U15) și D (U13) provin din nucleele echipelor de Juniori D (U13) și Juniori E (U11) constituite pentru sezonul de campionat 2019 – 2020, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Neamț.

În ediția 2019 – 2020, CSM Roman – Juniori D (U13) a întâlnit alte 9 echipe și a încheiat campionatul pe poziția 4, cu 24 de puncte, iar CSM Roman – Juniori E (U11) a înfruntat alte 8 echipe și a ocupat locul 4, cu 15 puncte, la „înghețarea” campionatului. „Din păcate, până în prezent, atât la nivelul Federației Române de Fotbal, cât și la nivelul AJF Neamț, nu a fost stabilită o dată pentru debutul noilor ediții de campionat pentru juniori”, a precizat directorul CSM Roman, Constantin Cudalb.

Secția Înot și-a reînceput activitatea de la 1 iulie, la Ștrandul Municipal Roman din Complexul  Sportiv și de Agrement „Moldova”, cele două grupe – „Avansați” și „Performanță”, respectiv 20 de sportivi – fiind pregătite de antrenorul Costin Moldovanu. Din data de 14 septembrie, în concordanță cu normele stabilite de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, antrenamentele secției Înot se desfășoară la Bazinul Didactic din Complexul „Sala Sporturilor”. CSM Roman intenționează organizarea Cupei „1 Decembrie” la Înot, cu ocazia Zilei Naționale a României, însă concretizarea acestui eveniment depinde de evoluția situației privind COVID-19.

Secția Tenis, coordonată de instructor Simona Bălan, a reluat activitatea de la 1 iulie, pe terenurile cu gazon sintetic din Complexul „Sala Sporturilor”. Cele două grupe – „Avansați” și „Performanță” – cuprind 20 de sportivi. În prezent antrenamentele secției se desfășoară în Sala Sporturilor.

„În privința secțiilor Tenis de masă și Șah, precizăm că activitatea a rămas suspendată, fiind întâmpinate anumite dificultăți din punct de vedere al organizării în conformitate cu prevederile impuse de Regulamentele privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive și pentru reluarea activității în vederea desfășurării activităţilor sportive în spații închise, stabilite prin Ordin al Ministrului Tineretului și Sportului”, a mai precizat directorul CSM Roman, Constantin Cudalb.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0