Prima paginăSocial

130 de persoane primesc pachete de la Asociaţia „Sfântul Gheorghe”

Dimensiune text

Asociaţia filantropică „Sfântul Gheorghe”, care îşi desfăşoară activitatea pe lângă Biserica „Sfântul Gheorghe” din Roman, a pregătit pachete pentru 130 de familii – 75 de adulţi şi 55 de copii.

asociatie2Pachetele au fost transportate la domiciliul beneficiarilor, persoane cu probleme financiare. Pachetele au constat în alimente: zahăr, ulei, orez, pui, ouă şi cozonac. „Fondurile pentru aceste ajutoare alimentare au provenit din direcţionarea a 2% din impozitul pe salariu şi din sponsorizări. Este un gest creştinesc care a devenit tradiţie în parohia noastră. Prin acest gest vrem să oferim o mică bucurie persoanelor care întâmpină dificultăţi financiare”, a declarat Adrian Ursărescu, secretarul asociaţiei.

Asociaţia filantropică „Sfântul Gheorghe”, înfiinţată în anul 2006, oferă, anual, pe lângă ajutoarele alimentare acordate la sărbătorile de Paşte şi de Crăciun, şi ajutoare financiare persoanelor din parohie şi nu numai, care se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Cazurile au fost identificate de preoţii Bisericii „Sfântul Gheorghe” – Ionel Gherasimescu şi Sevastian Moraru – cu prilejul vizitelor pastorale sau prin intermediul credincioşilor.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Laurentia 7 ani

    Este un gest frumos si trebuie urmat si dfe altii .Sfintii parinti toata admirtatia saunt minunati prin tot ce fac si intreprind in cadrul bisericii si nu numai.