12 tineri din Săbăoani au ajuns în arest în urma unui scandal

12 tineri din Săbăoani au ajuns în arest în urma unui scandal

Dimensiune text

 

 

12 tineri din Săbăoani au fost introduşi  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, duminică, 30 decembrie, 12 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din Săbăoani, au fost reţinuţi și introduşi în arestul IPJ Neamţ.

„În fapt, la data de 30 decembrie 2018, în jurul orelor 4.00, în faţa unui local din Săbăoani a izbucnit un conflict între două grupuri de tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din Săbăoani, care a degenerat într-o încăierare, aceştia aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele. Totodată, prin aceste manifestări, cei 12 tineri au tulburat ordinea şi liniştea publică în centrul localităţii Săbăoani. La data de 31 decembrie 2018, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0