Prima paginăAdvertorial

10 ani de modă românească cu SENSE

10 ani de modă românească cu SENSE

Dimensiune text

 

 

 

Toamna aceasta se împlinesc 10 ani de modă românească alături de marca SENSE. Pe lângă surprizele pe care le vei descoperi în magazinele brandului românesc pe tot parcursul sezonului, noua colecție Sense îți aduce foarte multe noutăți.

 

Sub conducerea creativă a designerului Andreea Tincu, colecțiile capsulă îți vor fi prezentate gradat, în fiecare săptămână fiind lansate modele noi, într-o gamă generoasă de mărimi.

 

Gândite pentru a alcătui o garderobă perfectă, ținutele Sense au un design creativ, iar paleta coloristică este foarte diversificată, de la piese uni la imprimeuri, în nuanțe calde de muștar, portocaliu sau grena, dar și în variante mai reci de griuri, combinate cu verde și albastru. Țesăturile utilizate sunt de calitate superioară, fiind importate de la firme cu tradiție din Italia, Spania sau Franța.

 

Bluza este o piesă foarte importantă în orice garderobă. Aceasta trebuie să fie chic, dar și confortabilă: acest principiu este reflectat întocmai în creațiile designerului Andreea Tincu. Gama de bluze este vastă: vei descoperi modele din mătase, jersey sau vâscoză, imprimate cu flori sau cu motive geometrice, dar și piese într-o singură culoare, uni.

 

Pentru serviciu, excelente sunt și cămășile din bumbac cu elasthan, într-o cromatică potrivită office: albe, roz pudrat, bleu.

 

În completarea ținutei poți opta pentru pantaloni sau fuste, gândite special pentru a fi combinate cu ușurință din punct de vedere cromatic și stilistic.

 

Colecția Sense toamnă-iarnă 2017/’18 înglobează o varietate de tricotaje, realizate în fabrica Smirodava, o fabrică cu tradiție, cu activitate neîntreruptă din anul 1977. Firele folosite sunt excelente calitativ, multe dintre ele având lână și cashmir în compoziție. Andreea Tincu a desenat rochii tricotate, uni sau cu accente vesele, colorate, care îți luminează tenul și îți vor da o stare de  bine. Poartă rochiile cu cizme lungi, mulate, în tendințele internaționale ale noului sezon.

 

La debutul sezonului rece, paltoanele vor fi aliatele tale de nădejde. Țesăturile din lână te vor proteja de temperaturile scăzute, iar formele retro-elegante îți vor evidenția silueta.

 

Rochia ocupă un loc special în colecția brandului, astfel că îți vei găsi cu ușurință modelul preferat, potrivit atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber. Poți opta pentru rochii uni, cu linii curate, impecabil trasate, sau varianta mai casual, de rochie imprimată, într-o cromatică perfect adaptată noului sezon.

 

Urmărește în această toamnă site-ul Sense, www.fashionsense.ro, și vei descoperi noutăți care îți vor aduce un plus de creativitate și design, pentru o toamnă cu adevărat specială!

 

 

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0