Prima paginăSocial

1.000 de persoane au fost în ștrand săptămâna trecută

1.000 de persoane au fost în ștrand săptămâna trecută

Dimensiune text

 

 

Conducerea administrației publice locale a efectuat o statistică privind numărul persoanelor care au mers în Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” și în Parcul municipal pe parcursul săptămânii trecute, interesul pentru cele două zone de divertisment și relaxare fiind unul crescut.

Vremea frumoasă i-a scăzut din casă pe romașcani, peste o mie dintre aceștia mergând la ștrand, dar câteva mii au vizitat și Parcul municipal. „A început activitatea în ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement Moldova,acolo unde, în perioada 28 mai – 3 iunie, s-au vândut 1.138 de bilete, cu încasări de 18.054 lei. Pe 1 iunie, intrarea la ștrand a fost gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, de această facilitate bucurându-se 431 de copii. În săptămâna anterioară s-au închiriat și 40 de foișoare, încasându-se 1.470 lei. Și în parc, din activitățile de pe lac, în aceeași perioadă, s-au făcut încasări de 5.600 de lei”, a declarat primarul Lucian Micu.

În acest an, de luni până joi inclusiv, taxa de intrare în ştrand, care include accesul la șezlong și umbrelă, precum și la vestiare, este de 12 lei pentru adulți și de 6 lei pentru copii și pensionari. De vineri și până duminică, tariful este de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru copii și pensionari. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 ani – 14 ani însoțitorii acestora trebuie să facă dovada vârstei (certificat de naştere). Copiii în vârstă de până la 3 ani inclusiv şi persoanele cu handicap au intrarea liberă cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei sau a încadrării în grad de handicap, după caz, iar accesul este permis o singură dată.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0